Web Toolbar by Wibiya
Bulizás-Zene,Pörgés..Haverok..Csajok - Napi Tuti

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Lájkoljátok az oldalt!

Facebook Fan Page

Napi Tuti

Naponta újabb érdekességek,hírek, hasznos és okos dolgok legfőképp fiataloknak és fiatalos felnőtteknek.

HTML

Címkék

Címkefelhő

Feedek

Ebuddy

Rovatok

HTML

Bulizás-Zene,Pörgés..Haverok..Csajok

2010.10.14. 16:36 AndrogynYeah

Táncolni általában mindenki szeret, aki egy kicsit is szereti a zenét. Flörtölős vagy éppen erotikus táncot pedig a legtöbben nemcsak ropni, de nézni is szeretünk, pasik, csajok egyaránt. Az asztalon táncolásnak pedig megvan az a varázsa, hogyha kellőképpen felpörgünk, akkor elnyerjük méltó jutalminkat. Ott fent. 

Szombat este. Ez az a nap, ami mindenkinek ugyanazt a dolgot juttatja az eszébe: buli, haverok, flörtök a kedvenc szórakozóhelyen. 
 Az öröm már péntek délután elkezdődik, amikor fellélegzel, hogy ez a hét is eltelt, ezt is megúsztad baleset nélkül, sőt te sem ütöttél el senkit az utcán. Még a villanyszámlát is ki tudtad fizetni, mielőtt jött volna a felszólítás, és maradt is némi zseton a zsebedben. De mire is? Hát persze hogy a szombat esti dínom-dánomra. Lázasan hívod fel a barátokat, hogy ugye mindenki ott lesz, senki nem mondja le már az egészet egy nappal a buli előtt. (Ennél bosszantóbb már csak az lehet, amikor valaki az indulás előtt fél órával mondja le.) 
Mindenki lázasan készülődik a nagy napra, a pasik már kimosatták, kivasaltatták a kedvenc inget és nadrágot a mamával, egy gyors zselé a hajra, felkerül a csajozós illat is, s máris indulásra készek. A csajok ezzel ellentétben órákig sminkelik magukat, és a legdögösebb ruci kiválasztása szintén órákba telik. De mindez, uraim, nem értelmetlenül történik: nem kevesebb célért, mint az önök meghódításáért! A szórakozóhelyre érvén aztán már senki sem törődik a sminkkel vagy a hajzselével, ott csak egy dolog számít: a buli, buli és a végeérhetetlen buli. Egyszeriben felpezsdül a véred, a lábaddal elkezdesz dobolni, a csípőd is a kedvenc ritmusra hajlik jobbra, majd balra. Fejest ugrasz a tánc és a jókedv nászába, a tánc egyből mosolyt csal az arcodra. 
Mikor a hangulat már kellőképpen a tetőfokára hágott, s mikor azt hiszed, ezt nem lehet már tovább fokozni, meglátod azt a dolgot, ami bebizonyítja, hogy tévedtél: az asztalt. Hirtelen felpattansz a tetejére, ahol már mások is ropják, és valami egészen új érzés kerít hatalmába. Ez egy teljesen más világ. Mintha ott fent még az ütem is a te kedved szerint szólna. Egyszeriben kiszélesedik előtted a világ, úgy távlatok nyílnak meg előtted, hiszen ezen a magaslaton, mindent és mindenkit látsz. Az asztalon mindenki bemutathatja legújabb tánctudását, legyen szó fiúról vagy lányról. Ez egy különleges kiváltság, mely csak azokat illeti meg, akiknek van elég bátorságuk felmenni. Ugyanis - legyünk őszinték - némi kockázattal is jár, ha felmegyünk az asztal tetejére. Ott fent nem lehet elvegyülni a nép között, ott bizony mindenki lát téged tetőtől talpig.
Mindenkit látsz, és téged is látnak, ebben rejlik az asztalon táncolás legizgalmasabb része: amikor két szempár találkozik. Te ránézel, s ő visszanéz rád. Egy mosoly suhan át az arcodon, melyet ő viszonoz. Majd közeledik egyre közelebb és közelebb, egészen addig, amíg már csak a magasság (vagyis az asztal) az, ami közétek áll. És itt áll vagy bukik a dolog. Hogy van-e mersze neki is felmenni arra a helyre, ami egyaránt kellemes és veszélyes, vagy lent marad, s elszalaszt. Ám ha mégis úgy dönt, hogy felmegy hozzád, akkor biztos lehetsz benne, hogy igazán akar, hiszen ezzel vállalja a kockázatot. Ha felmegy, és te visszautasítod, akkor az egész társaság előtt ég, hiszen mindenki lát titeket.
Végül pedig, ha minden jól megy, nemcsak egy jót táncoltál, de még partnert is szereztél magadnak.
Te hogyan bulizol, hol ? Szoktál inni? Szólj hozá! :DD

Szólj hozzá!

Címkék: buli pia haverok flört bulizás

A bejegyzés trackback címe:

https://napituti.blog.hu/api/trackback/id/tr782371919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.